August 14, 2010

Naasmisplaanidest...

Uskumatu kas pole kui kiiresti see ajakene ikka lendab. Me oleme tänaseks päevaks Eestist juba peaaegu kaks aastat ära olnud. Kaks aastat! See on ikka tegelikult hiiglama pikk aeg... ja see on nii ülivägamaru siva möödunud, et kohe hirmus hakkab. Aga oh neid elamusi ja mälestusi mis meil siin ajukäärudesse kogunenud on... Neid ikka jagub!

Ja nüüd on meil aeg oma kahe aasta jooksul peamiselt plätudest ja maikadest kogunenud garderoobist sorteerida välja Eesti sügisese kliima jaoks sobivad riided, need kenasti seljakottidesse kõikide suveniiride ja kingituste vahele ära paigutada, seejärel seljakotid kuidagipidi turjale upitada ning sammud 18ndal augustil Broome lennujaama seada. Kui kõik läheb plaanipäraselt siis peaksime pärast 6 edukat õhkutõusmist ja 6 edukat maandumist Tallinna Lennujaamas oma Austraalia kuumast päikesest pruuniks kõrbenud koivakesed üle pika aja taas Maarjamaa pinnale asetama. Vahepeal teeme väikese päevase peatuse Singapuris ning peale seda teeme 3 päevase puhkuse Londonis ning siis ongi kõik meie reisimised natukeseks ajaks reisitud. Saabume Tallinna esmaspäeval 23ndal augustil kell 21.00 Air Balticu lennuga Riiast.
Kui keegi on meie naasmise üle nõnda entusiastlikult meelestatud et tahab lennujaama meile vastu tulla ja esimese 10 kallistaja hulka pääseda siis soovitame millalgi tol pärastlõunal netist igaks juhuks üle vaadata et kas lend on ikka õigel ajal tulemas.

Oleme igatahes kojutuleku üle väga põnevil ja igatseme teid kõiki väga. Ükskõik kas viitsid end lennujaama vedada või mitte loodame sind juba varsti näha!

Jaanika ja Harry

4 comments:

Anonymous said...

kurjam juba tagasi..ma siin olen ikka teie blogi lugenud, nüüd läheb igavaks

Silver
(Anne sõber keda kohtasite Busseltonis)

Anne ja Margus said...

äkki nad kirjutavad sama moodi elust Eestis edasi... nagu meie ;)

Harry ja Jaanika said...

no sinu jaoks silver peame ikka blogi edasi :) tegelt vaatame mis eestis saama hakkab, veits tahaks kirjutamisest puhkust võtta... anne ja marguse eesti blogi pidamisest kuuleme esimest korda ??? kurjam!!!!

Anonymous said...

retsept..kõik hea peab otsa lõppema ka kunagi ..

Silver